Winters 30-jaar verjaardagsfeest

Winters 30-jaar verjaardagsfeest

Als je 30 jaar wordt dan heb je twee keuzes: de verjaardag stilletjes (en stiekem huilend) voorbij laten gaan of je kan een knallend feest geven. Sofie koos voor het tweede en organiseerde met de Sisters een winters verjaardagsfeest met als voorgerecht lekkere hapjes van Cuisne Tinguett en hartverwarmende lekkere knolseder-wortelsoep volgens eigen recept. Als hoofdgerecht konden de gasten kiezen uit haantje in rode wijn of varkenswangetjes met wintergroentjes, met zorg bereid door het Pastahuys. Afsluiten deden de gasten met winterse biscuittaart ambachtelijk gemaakt door Bakkerij Dufoor, gebakjes in Do Eat eetbare schaaltjes en een deel zoete Gentse neuzen.

Voor de kleuren kozen we voor een combinatie van koningsblauw en fuschia, lievelingskleuren van de jarige. Deze kleuren vond je terug in de servetten, menukaartjes, kaarsen, handdoekjes Ć©n zeepjes šŸ˜‰

Een geslaagd afsluiten van het leven als twintiger!

Foto’s vind je in onze gallerij

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *