Soep op de Stoep

Soep op de Stoep

Op 19 december organiseerden de Sisters samen met Basisschool Doornstraat een Soep op de Stoepactie ten voordele van Welzijnszorg. Welzijnszorg steunt organisaties die structureel aan het werk gaan om armoede in België te bestrijden.

Samen met buurvrouw Greet maakte Sister Sofie 35 liter knolselder-pompoensoep die bijna allemaal de deur uit gingen na schooltijd en tijdens het oudercontact in de school. We verkochten dus meer dan 100 porties!
Ook hier kozen we bewust om te gaan voor zo weinig mogelijk afval. Bij gastro service huurden we mooie dubbelwandige glazen. Zo kon iedereen hun portie soep makkelijk vasthouden en verdween er niets in de vuilbak.

Last but not least: onze actie leverde een totaal van 326 euro op voor Welzijnszorg!
Bedankt aan alle ouders, kinderen en voorbijgangers voor jullie bijdrage!

Tot volgend jaar?

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *